Nieuws

Kneuterkamp 2024

Achter de schermen wordt inmiddels hard gewerkt aan de voorbereidingen voor Kneuterkamp 2024. Dit jaar vindt Kneuterkamp plaats van 19 t/m 23 augustus, op onze gebruikelijke locatie in speeltuin Schöneveld.

Inschrijfdatum
Op dinsdag 11 juni opent om 19:30 de inschrijving voor Kneuterkamp 2024. Net als voorgaande jaren gebeurt de inschrijving online, via deze link. De deelnemerskosten bedragen dit jaar €22 en kunnen online (iDeal) of contant (binnen 7 dagen op het aangegeven adres) betaald worden. Lidmaatschap van speeltuin Schöneveld is verplicht voor deelname aan Kneuterkamp.

Meedoenarrangement
Dit jaar is het wederom mogelijk om via het Meedoenarrangement van de gemeente Doetinchem deel te nemen aan Kneuterkamp. Hiervoor schrijft u uw kind(eren) in via dezelfde link en kiest u bij betaalmethoden voor betalen via factuur (dezelfde optie als voor contant betalen). Na geslaagde inschrijving voor Kneuterkamp levert u uw Meedoenarrangement-punten in, en levert u het afhaalbewijs bij ons af (door de brievenbus of per mail).

Sponsoren gezocht
Wilt u of uw werkgever een steentje bijdragen om er samen met ons voor te zorgen dat dit jaar weer een knallende editie wordt? Alle hulp is welkom - zowel op financieel als materieel vlak. En uiteraard staat hier een tegenprestatie tegenover, zoals een vermelding op onze site en socials of de bedrukking van uw logo op de t-shirts. Kijk voor meer informatie op de Sponsoren-pagina.

Meer informatie over Kneuterkamp 2024 volgt snel!

Kneuterkamp 2023 zit er op!

Na 5 dagen feest zit Kneuterkamp er voor dit jaar weer op! Na een zomer vol regen werden we verrast met een week vol zonneschijn - perfect kneuterweer dus!

De foto's, Kneutergraven en het kamplied van dit jaar vind je in het Archief.

Alle kinderen, ouders, groepsleiding, figuranten en andere vrijwilligers bedankt voor het tot een succes maken van deze week! En een speciaal woord van dank voor onze sponsoren: dankzij deze gulle gevers konden we de kinderen net dat beetje extra bieden, zoals het leuke uitje naar kinderboerderij Feltsigt.

Zet 19 t/m 23 augustus 2024 alvast in je agenda, dan is Kneuterkamp weer terug met een nieuwe editie!

Tot dan!

Klaar voor de start...

De voorbereidingen zijn in volle gang om alles gereed te krijgen, want oger slechts één nachtje slapen gaat het spektakel beginnen! Morgen om 9:00 's ochtends gaat de versierde poort weer open. Vergeet uiteraard je rugzak met lunchpakketje/tussendoortjes niet, en smeer je vooraf goed in want de voorspellingen zijn uitstekend! Ouders zijn vanaf 16:15 weer welkom in de speeltuin om de afsluiting bij te wonen, en om 16:30 zit het feest er weer op.

Is je geheugen aan een opfrisbeurt toe of ben je gewoon benieuwd hoe ons kamplied klinkt? Oefen dan alvast hier!

In dit grote Kneuterkamp
Is van alles aan de hand
Zingen, spelen, doe maar raak
Want kneuteren is onze zaak
Kneuterkamp! Kneuterkamp! Kneuterkamp olé! (Hé!)

Wat je ook bedenken kunt
Ons kamp is een grote stunt
Zingen, spelen, doe maar raak
Want kneuteren is onze zaak
Kneuterkamp! Kneuterkamp! Kneuterkamp olé! (Hé!)

Tot morgen!

Kneuterkamp 2023

Nieuw jaar, nieuwe Kneuterkamp-editie!
De voorbereidingen voor de volgende Kneuterkamp-editie zijn weer in volle gang! In 2023 vindt Kneuterkamp plaats op 14 t/m 18 augustus in speeltuin Schöneveld.

Inschrijfdatum
Vanaf 14 juni 19:30 kunt u uw kind(eren) inschrijven. Net als de voorgaande jaren kan dat online: via deze link. De kosten voor deelname zijn dit jaar €22,-. U betaalt deze direct bij het inschrijven. Denkt u er wel aan dat enkel kinderen met een lidmaatschap van speeltuin Schöneveld deel kunnen nemen aan Kneuterkamp.

We hopen er weer een fantastisch Kneuterkamp van te maken dit jaar! Tot ziens in augustus!

Het zit er weer op!

Kneuterkamp 2022 is een feit! De Kneuters hebben een week lang gestreden om de Grote Kneutercup met - wie had dat gedacht? - een zesvoudig gelijkspel als resultaat. We hebben toverscholen gebouwd, zwerkbal geoefend en een heus zwerkbaltoernooi gehouden, op Dementors gejaagd, de Kneutercup verloren en deze met dank aan een wijze uil weer teruggevonden.

De live-opname van het lied van vrijdag is inmiddels ook online te bewonderen. Deze, en de (groeps)foto's en Kneutergraven, vind je in het Archief van 2022.

Alle sponsoren van dit jaar ontzettend bedankt! Er komt snel een presentje jullie kant op!

Tot slot willen we alle vrijwilligers - groepsleiding, figuranten, bestuur, coördinators, keukenstaf en andere helpende handjes achter de schermen - van harte bedanken!

Tot volgend jaar!

De Avondprofeet van vrijdag

Vers van de pers! Lees hieronder de laatste editie van de Avondprofeet of bekijk de volledige serie in het Archief (onder Kneutergraaf).

 
Klik op de afbeelding om in te zoomen.

De Avondprofeet van donderdag

Vers van de pers! Lees hieronder de laatste editie van de Avondprofeet of bekijk de volledige serie in het Archief (onder Kneutergraaf).

 
Klik op de afbeelding om in te zoomen.

De Avondprofeet van woensdag

Vers van de pers! Lees hieronder de laatste editie van de Avondprofeet of bekijk de volledige serie in het Archief (onder Kneutergraaf).

 
Klik op de afbeelding om in te zoomen.

De Avondprofeet van dinsdag

Vers van de pers! Lees hieronder de laatste editie van de Avondprofeet of bekijk de volledige serie in het Archief (onder Kneutergraaf).

 
Klik op de afbeelding om in te zoomen.

De Avondprofeet van maandag

Vers van de pers! Lees hieronder de laatste editie van de Avondprofeet of bekijk de volledige serie in het Archief (onder Kneutergraaf).

 
Klik op de afbeelding om in te zoomen.

Alohomora!

Alohomora!

Met een magische spreuk ging de poort open en is Kneuterkamp 2022 begonnen!

De Kneuteraars zijn vandaag druk in de weer geweest met het bouwen van hun droomtoverscholen - allemaal om aan het eind van de week de Grote Kneutercup te winnen. Ze kregen toverlessen van een zestal Bekende Tovenaars (Harry, Ron, Hermelien, Draco, George en Hagrid) en hebben in het Bonanzapark geoefend met Zwerkbal, sluipen, Dementors jagen en andere magische bezigheden.

In de loop van de avond/nacht verschijnselt er in het Archief van dit jaar een album met de foto's van vandaag. Het themalied is er tevens met songtekst te vinden; we verwachten dat iedereen hem morgen uit z'n hoofd kent ;-)

Tot morreggen!

Nog één nachtje slapen!

Het is bijna zover! In de speeltuin wordt momenteel nog hard geklust, geverfd en geknutseld om de laatste voorbereidingen te treffen.

Morgen om 9:00 barst het spektakel los en verwachten we 120 frisse, vrolijke koppies voor onze poort.

Tot morreggeeen!

Inschrijven Kneuterkamp 2022

De inschrijving voor Kneuterkamp 2022 is geopend! Net als vorig jaar kunt u uw kind(eren) online aanmelden. Er zijn ca. 110 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Om uw kind(eren) in te schrijven of voor meer informatie kijkt u op onze Eventbrite-pagina.

Update 8-6:
Kneuterkamp 2022 zit vol! Slechts 16 uur na het openen van de inschrijvingen tikt de teller de 110 al aan.

Voor degenen die achter het net vissen: je kunt je aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er een last-minute afmelding zijn, dan kunnen we hopelijk een ander kind blij maken!

Informatie over Kneuterkamp 2022

De voorbereidingen voor Kneuterkamp 2022 zijn in volle gang! Na twee jaren met een vanwege corona aangepast programma, wordt dit weer een Kneuterkamp als vanouds, met 5 dagen lang kneuterplezier. Kneuterkamp vindt dit jaar plaats op 15 t/m 19 augustus in speeltuin Schöneveld.

Inschrijfdatum
Vanaf 7 juni 20:00 kunt u uw kind(eren) inschrijven. Net als de voorgaande jaren kan dat online - de link verschijnt op deze site en op onze Facebook-pagina. De kosten voor deelname zijn dit jaar €22,-. U betaalt deze direct bij het inschrijven. Denkt u er wel aan dat enkel kinderen met een lidmaatschap van speeltuin Schöneveld deel kunnen nemen aan Kneuterkamp.

Vrijwilligers gezocht
We zijn druk op zoek naar vrijwilligers (14 jaar of ouder) om ook deze editie van Kneuterkamp tot een succes te maken. Heb jij in de week van 15 t/m 19 augustus één of meerdere dagen tijd om te helpen? Lees voor meer informatie de Vrijwilligers-pagina of neem contact met ons op.

We hopen er weer een magisch Kneuterkamp van te maken dit jaar! Tot ziens in augustus!

Foto's van 2021 en 2020 online

Na een *ahem* korte vertraging staan de foto-albums van 2021 en 2020 online! Ze zijn te vinden in het archief.

Verder was de site - met meer dan 11 jaar op de teller - wel toe aan een likje verf. Vanaf vandaag is het nieuwe ontwerp te gebruiken. Het nieuwe ontwerp is een stuk beter leesbaar op telefoon en tablet, en zet ons vrolijke fotomateriaal nog meer in de schijnwerpers.

Nog 2 nachtjes slapen!

Kneuterkamp 2021 staat weer voor de deur! In de speeltuin wordt dit weekend weer hard gewerkt aan de voorbereidingen. Ben jij ook zo benieuwd wat het thema wordt dit jaar?

Corona-update 2021

Er kan weer steeds meer en dus begon het ook bij onze vrijwilligers te kriebelen.... kunnen we dit jaar weer een Kneuterkamp organiseren? En na overleg met de gemeente hebben we goed nieuws: Kneuterkamp 2021 gaat door!

Het huidige plan is weer in aangepaste vorm: 2 x 60 kinderen, verdeeld over de maandag/dinsdag en donderdag/vrijdag. Meer informatie en inschrijven volgt, maar houdt de Kneuterkamp-week (23/24 of 26/27 augustus) alvast vrij!