Nieuws

Inschrijven Kneuterkamp 2022

De inschrijving voor Kneuterkamp 2022 is geopend! Net als vorig jaar kunt u uw kind(eren) online aanmelden. Er zijn ca. 110 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Om uw kind(eren) in te schrijven of voor meer informatie kijkt u op onze Eventbrite-pagina.

Update 8-6:
Kneuterkamp 2022 zit vol! Slechts 16 uur na het openen van de inschrijvingen tikt de teller de 110 al aan.

Voor degenen die achter het net vissen: je kunt je aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er een last-minute afmelding zijn, dan kunnen we hopelijk een ander kind blij maken!

Informatie over Kneuterkamp 2022

De voorbereidingen voor Kneuterkamp 2022 zijn in volle gang! Na twee jaren met een vanwege corona aangepast programma, wordt dit weer een Kneuterkamp als vanouds, met 5 dagen lang kneuterplezier. Kneuterkamp vindt dit jaar plaats op 15 t/m 19 augustus in speeltuin Schöneveld.

Inschrijfdatum
Vanaf 7 juni 20:00 kunt u uw kind(eren) inschrijven. Net als de voorgaande jaren kan dat online - de link verschijnt op deze site en op onze Facebook-pagina. De kosten voor deelname zijn dit jaar €22,-. U betaalt deze direct bij het inschrijven. Denkt u er wel aan dat enkel kinderen met een lidmaatschap van speeltuin Schöneveld deel kunnen nemen aan Kneuterkamp.

Vrijwilligers gezocht
We zijn druk op zoek naar vrijwilligers (14 jaar of ouder) om ook deze editie van Kneuterkamp tot een succes te maken. Heb jij in de week van 15 t/m 19 augustus één of meerdere dagen tijd om te helpen? Lees voor meer informatie de Vrijwilligers-pagina of neem contact met ons op.

We hopen er weer een magisch Kneuterkamp van te maken dit jaar! Tot ziens in augustus!

Foto's van 2021 en 2020 online

Na een *ahem* korte vertraging staan de foto-albums van 2021 en 2020 online! Ze zijn te vinden in het archief.

Verder was de site - met meer dan 11 jaar op de teller - wel toe aan een likje verf. Vanaf vandaag is het nieuwe ontwerp te gebruiken. Het nieuwe ontwerp is een stuk beter leesbaar op telefoon en tablet, en zet ons vrolijke fotomateriaal nog meer in de schijnwerpers.

Nog 2 nachtjes slapen!

Kneuterkamp 2021 staat weer voor de deur! In de speeltuin wordt dit weekend weer hard gewerkt aan de voorbereidingen. Ben jij ook zo benieuwd wat het thema wordt dit jaar?

Corona-update 2021

Er kan weer steeds meer en dus begon het ook bij onze vrijwilligers te kriebelen.... kunnen we dit jaar weer een Kneuterkamp organiseren? En na overleg met de gemeente hebben we goed nieuws: Kneuterkamp 2021 gaat door!

Het huidige plan is weer in aangepaste vorm: 2 x 60 kinderen, verdeeld over de maandag/dinsdag en donderdag/vrijdag. Meer informatie en inschrijven volgt, maar houdt de Kneuterkamp-week (23/24 of 26/27 augustus) alvast vrij!