Kneuterkamp 2024

Achter de schermen wordt inmiddels hard gewerkt aan de voorbereidingen voor Kneuterkamp 2024. Dit jaar vindt Kneuterkamp plaats van 19 t/m 23 augustus, op onze gebruikelijke locatie in speeltuin Schöneveld.

Inschrijfdatum
Op dinsdag 11 juni opent om 19:30 de inschrijving voor Kneuterkamp 2024. Net als voorgaande jaren gebeurt de inschrijving online, via deze link. De deelnemerskosten bedragen dit jaar €22 en kunnen online (iDeal) of contant (binnen 7 dagen op het aangegeven adres) betaald worden. Lidmaatschap van speeltuin Schöneveld is verplicht voor deelname aan Kneuterkamp.

Meedoenarrangement
Dit jaar is het wederom mogelijk om via het Meedoenarrangement van de gemeente Doetinchem deel te nemen aan Kneuterkamp. Hiervoor schrijft u uw kind(eren) in via dezelfde link en kiest u bij betaalmethoden voor betalen via factuur (dezelfde optie als voor contant betalen). Na geslaagde inschrijving voor Kneuterkamp levert u uw Meedoenarrangement-punten in, en levert u het afhaalbewijs bij ons af (door de brievenbus of per mail).

Sponsoren gezocht
Wilt u of uw werkgever een steentje bijdragen om er samen met ons voor te zorgen dat dit jaar weer een knallende editie wordt? Alle hulp is welkom - zowel op financieel als materieel vlak. En uiteraard staat hier een tegenprestatie tegenover, zoals een vermelding op onze site en socials of de bedrukking van uw logo op de t-shirts. Kijk voor meer informatie op de Sponsoren-pagina.

Meer informatie over Kneuterkamp 2024 volgt snel!